Ebonite Junior Masters
Ebonite Junior Masters Final 2011
 
Webblösning utvecklad av:  Meriq AB
 
KOMMENTAR: När kommer Västervik upp?  [skriv] [läs]
 

VÄLKOMMEN!
Detta är den officiella tävlingssajten för finalerna i Ebonite Junior Masters 2010-2011 O´Learys Bowling och Restaurang i Arena Skövde.

Finalerna avgörs under lördag och söndag den 18 - 19 juni där Bowlstream sänder under söndagen, alla spelare deltager både lördag och söndag.

Passa på att göra ett besök på vårt fantastiska upplevelsebad och för dom som fyllt 18 år kan vi varmt rekommendera Nordens häftigaste Relax !!

Det är även möjligt att se alla spelare som deltager i Finalerna.BOENDE

I samarbete med Scandic Hotel Billingen som är beläget vid resecentrum ( tåg/buss/taxi ) mitt i Centrala Skövde erbjuds följande rabatterade priser:

Enkelrum 600:-.
Dubbelrum 1200:-
Trebäddsrum 1400:-

Priserna är per rum och natt och inkluderar frukost, förhandsbokade rum finns och ligger under O´Learys Bowling som uppges vid bokning för att erhålla rabatten ( begränsning av antal rum finns så boka i god tid ).

O´Learys Bowling och Restaurang är belägen i Arena Skövde mitt i Centrala Skövde med gott om Parkeringplatser i anslutning till Arenan, det tar knappt 10 minuter att promenera till Arena Skövde från stationen / resecentrum och Scandic.
OLJEPROFIL
Oljeprofilerna för finalerna medel - och långoljning hittar du här:
winding_road.pdf autobahn.pdf

   
Bookmark and Share

Våra sponsorer:

BowlStream


Bowltech


US Snax / Slush Puppie


Ebonite


Track


Hammer


Columbia
          Page render time: 33 ms